Pavel sufera de autism si pentru a avea un comportament asemanator celorlalti copii de varsta lui are nevoie de terapie zilnica care costa.

Despre Pavel, cel mai bine pot sa vorbeasca parintii lui:

„Lumea persoanelor cu autism este una speciala, necunoscuta si plina de  mister, atat pentru noi cat si pentru specialisti. Nu stim cauzele aparitiei autismului si nici caile de vindecare ale lui dar stim ca odata ce a intrat in viata ta il simti in fiecare clipa, nu poti sa nu il observi, te obliga sa inveti sa traiesti alaturi de el. Din aceasta lume speciala face parte si Pavel, baietelul nostru cel minunat diagnosticat cu autism in jurul varstei de 2 anisori. De atunci au tot trecut anii si desi lucrurile s-au schimbat mult in bine nu putem spune ca am invins autismul. Ne-am integrat intr-o  scoala normala, am invatat sa citim si sa scriem, am invatat sa comunicam si sa socializam dar pana la deplina autonomie vor mai trece inca tot atatia ani. O munca imensa si grea dar si cu multe satisfactii. Pavel ne-a invatat multe lucruri frumoase despre viata, despre oameni si despre natura. Iti multumim din suflet pentru ca existi si pentru faptul ca viata noastra nu ar fi putut fi la fel de frumoasa fara tine. Multumim Pavel si te iubim nespus de mult, mami si tati.”

Daca doriti sa il ajutati pe Pavel, o puteti fie prin forumularul de 2%, fie prin donatii in contul special deschis pentru Pavel – RO08INGB0000999902911834 – Kiwanis Club Timisoara.

Noutati despre Pavel puteti afla pe pagina lui de facebook.